Beleef het Mariniersmuseum tijdens Museumnacht010 op 2 maart

By 1 maart 2024Nieuws

Een unieke ervaring beleven tijdens de Museumnacht in Rotterdam? Bezoek het Mariniersmuseum tijdens Museumnacht010 op zaterdag 2 maart van 20:00 tot 01:00 uur. De toegang is gratis op vertoon van een Defensie- Veteranen-, of COM-pas (inclusief één introducee).

In het Mariniersmuseum zijn de gastheren van battlefieldtour “Strijd om de Maasbruggen” aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven bij de Meidagen van 1940. Daarnaast is de familie experience Mariniers op Missie voor een nacht een glow in the dark ervaring waar er een unieke glow in the dark tatoeage met korpslogo te verdienen is. Werving en selectie is aanwezig voor iedereen die vragen heeft over werken bij Defensie. Net als andere jaren kan ook het dak van het Witte Huis bezocht worden. Rotterdams eerste wolkenkrabber en boegbeeld van de Oude Haven. Normaal gesloten voor publiek, dus unieke selfie gegarandeerd! Vanaf 20.00 uur worden tijdsloten voor de hele nacht uitgedeeld. Elk 10 minuten mogen er 10 mensen met de lift naar boven.

Toegang is gratis op vertoon van een Defensie- Veteranen-, of COM-pas (inclusief één introducee). Wie alle deelnemende instellingen wil bezoeken koopt een passe-partout via www.museumnacht010.nl.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een avond vol educatie en entertainment. Het Mariniersmuseum kijkt ernaar uit jullie te verwelkomen voor een uniek avondje museum.