Springborrel thema Oekraïne groot succes; geweldige mix van reservist, oud en actief dienend!

By 17 april 2024Nieuws

De eerste VKT (Verbondenheid, Kracht en Toewijding) Meeting van dit jaar is een feit. In zeer korte tijd is vanuit de WJB deze succesvolle Springborrel / POP-UP meeting georganiseerd met als thema: Oekraïne. Een groep van meer dan 50 (actief, oud en reservist) officieren waren aanwezig in het Veteraneninstituut in Doorn.

Een prachtig initiatief om een informatieve, informele meeting te organiseren en tegelijkertijd dé kans om elkaar weer in longroomsfeer, na onze jaardag eind november, te ontmoeten en bij te praten. Er is door en over Oekraïense militairen gesproken en over hun training die ze hebben ontvangen van onze mariniers. Kortom een gouden combinatie van netwerken, van elkaar leren en know-how uitwisselen. Aanwezigen? Een uitstekende mix van actief dienend, reservist en oud-officieren der mariniers. We kunnen dus met recht zeggen: Dit was een geslaagde meeting. Op naar de volgende.

Met dank aan onze VKT Commissie, het Veteraneninstituut en het secretariaat voor de snelle en geslaagde organisatie.