Record aantal deelnemers Spiekerman van Weezelenburg Trofee

By 27 juni 2019Nieuws

Op maandag 17 juni werd onder een stralende zon de 26e editie van de wedstrijd om de Spiekerman van Weezelenburg trofee gespeeld. Met 43 deelnemers werd een nieuw record gevestigd en was de wedstrijd volledig uitverkocht.  Een mix van jong en oud werd vanaf 11.00 uur vanaf de eerste tee de schitterende baan in gestuurd door starter en wedstrijdleider Ed Wahlpoel.

Gezien de hoeveelheid buggies leek deze dag een reïncarnatie van de gemechaniseerde brigade van het Korps Mariniers en met grote inzet werd door een aantal deelnemers het zijterrein uitvoerig verkend. Gelukkig zijn er geen duikboten gesignaleerd. Met verbondenheid, kracht en toewijding sloegen de teams zich door de uitdaging om 18 holes te volbrengen op een baan in KLM Open conditie met pinposities die zelfs met de beste Garmin kijker lastig te vinden waren. Overwerk voor de tulus van het team om de scores bij te houden.

2 Nearies, 1 Leary en uiteraard de longest drive vroegen om de nodige accuratesse en kracht van de deelnemers die na ruim 4 uur welkom op het terras werden geheten door gastheer en naamgever Generaal Majoor bd Roy Spiekerman van Weezelenburg en het team van de Hilversumsche Golfclub. Na de nodige gele Peters en rode Annies en veel sterke verhalen werd de dag afgesloten met een heerlijke blauwe hap en uiteraard de prijsuitreiking met de nodige humor door de generaal.

De beroemde laars werd mee naar huis genomen door winnaar Paul Cats met 37 punten.

De teamprijs werd gewonnen door Ronald Winkel, Hein Baartmans, Martijn vd Lande en Gerard Sirks.

De 27e editie wordt in 2020 wederom op de Hilversumsche gespeeld op de 2e of 3e maandag in juni. In februari 2020 wordt de definitieve datum bekend gemaakt.

Dank aan Ed Wahlpoel en zijn team voor de wedstrijdleiding en organisatie, de Hilversumsche voor de geweldige ontvangst en gastvrijheid en uiteraard de generaal voor het initiatief van deze alweer 26e editie.

Winnaar Paul Cats met 37 punten geflankeerd door GENMAJ bd Roy Spiekerman van Weezelenburg en WJB voorzitter Dries van der Vossen

Teamprijs werd gewonnen door Ronald Winkel, Hein Baartmans, Martijn v/d Lande en Gerard Sirks.