Teun van Bebber, Best man, neemt sabel in ontvangst

By 13 juli 2023Nieuws

Donderdag 12 juli waren de voorzitter en vice-voorzitter van de WJB als gasten aanwezig bij het diner van POTOM 2022-2023.


Een geweldige uitstekend verzorgde avond door de officieren in de dop, zelf georganiseerd. Zij waren afgelopen zaterdag ook allen aanwezig op het Marine Corps Summer Ball aan boord van het ss Rotterdam.

Uiteraard veel toespraken van ondermeer van brigade generaal Kees Schellens, die CKM brigadegeneraal Jan Hut verving omdat deze op reis was, en CZSK admiraal René Tas. Teun van Bebber ontving uit handen van Tas en Schellens, als Best man van Potom 22-23 het sabel. Hij werd gekozen door zijn eigen Potom genoten voor zijn leiderschap, zijn vermogen om te ‘onderwijzen’ en als mens. De avond werd afgesloten in de Potom bar! Well done Teun, well done nieuwe collega’s.