Geweldig initiatief! Herinneringscoins komen bij de leden

By 26 februari 2021Nieuws

Sinds deze week is het ‘Coin-uitgifte-team’ actief gestart met het rond brengen van de herinneringscoin 355 jaar Korps Mariniers.

Eerder ontvingen enkele ereleden persoonlijk uit handen van voorzitter Dries van der Vossen de mooie lustrum coin 355 jaar. GENMAJMARNS bd Spiekerman van Weezelenburg ontving samen met KOLMARNS bd Hameete als één van de eerste de herinneringscoin.

Zoals voorzitter Dries al aangaf in zijn eerdere bericht deze week zullen de coins op persoonlijke wijze naar je toekomen waar dat mogelijk is. Er komen gelijk al mooie verhalen naar boven en is iedereen blij om even op gepaste afstand een praatje te maken zoals KOLMARNS bd Geert Weenink bestuurslid Edwin Mutsaars op bezoek kreeg. WJB lid Dirk van den Beld kon helaas niet zelf de coin in ontvangst nemen daar hij sinds kort in een verzorgingstehuis zit vanwege Alzheimer. Zijn echtgenote nam met groot genoegen de coin in ontvangst van VKT lid Alex Keil en liet gelijk wat foto’s uit de oude doos zien, zoals een Korpsdiner uit 1957.

Het is natuurlijk niet mogelijk om alle leden te bezoeken, maar we doen ons best om zoveel als mogelijk langs te komen. De rest zal t.z.t. de coin per post gaan ontvangen.

Erelid GENMAJMARNS bd Spiekerman van Weezelenburg

Erelid KOLMARNS bd Hameete met voorzitter Dries van der Vossen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOLMARNS bd Geert Weenink met bestuurslid Edwin Mutsaars

Foto’s uit de oude doos van Dirk van den Beld.

Dirk van den Beld tijdens zijn beëdiging