Nieuws over leden: Collega’s die elkaar niet kennen leren van oud-mariniers te werken als hecht team

By 8 augustus 2018Nieuws, Nieuws over leden

Oud-mariniers, waaronder WJB lid Walter Pennekamp, laten medewerkers door middel van een cursus van anderhalve dag  leren te werken als een hecht en effectief team.  Op 21 juli stond een interessant artikel hierover in de Zomer bijlage van het FD.Weekend.

Teambuilding in het donkere bos. Alle coaches van organisatieadviesbureau TAG (Trust in Achieving Goals) zijn allemaal oud-mariniers. Zij vertalen de manier waarop de operaties worden aangestuurd naar ondernemingen. Door de militaire slagvaardigheid en discipline neemt de effectiviteit bij het bedrijfsleven toe. ‘Het gaat om de groep en het resultaat; dankzij onze cursus neemt elke deelnemer verantwoordelijkheid voor zijn of haar bijdrage aan de strategie van het bedrijf’, aldus Pennekamp.

Lees het hele artikel op de website van het FD. https://fd.nl/werk-en-geld/1256587/teambuilding-in-het-donkere-bos