Start van nieuwe Korps traditie: Marine Corps Summer Ball

By 15 juli 2018Nieuws

Zaterdag 7 juli 2018 vond het eerste Marine Corps Summer Ball plaats. De locatie voor deze gelegenheid was de SS Rotterdam. Een uniek decor in de bakermat van het Korps. Rotterdam. Maar liefst 140 actief en oud officieren der Mariniers hebben zichtbaar genoten tijdens dit volledig verzorgde galafeest. Een nieuwe traditie is geboren.

Korpscommandant, Brigade-generaal Mac Mootry benoemde tijdens zijn speech het altijd ‘paraat’ staande thuisfront, de partners van de officieren. Verbondenheid en altijd daar, zorgend voor de thuisbasis zodat zijn officieren zich volledig kunnen focussen op hun missie. Hij sprak daar tijdens de avond meerdere keren zijn grote bewondering over uit!

MAJMARNS b.d Ballieux werd later op de avond ook nog even in de schijnwerper gezet in het teken van verbondenheid.

Uiteraard gingen ook de voetjes los tijdens de swingende avond.

De foto’s van dit event spreken voor zich.

Onze dank gaat uit naar de gastvrijheid van de SS Rotterdam, de fotografen Cees van der Wal en Patrick Quispel en de ondersteuners Norman Klein, Schelling Investments, het Korps Mariniers en de WJB. 

Indien je een foto wilt opslaan doe dan het volgende: Open de foto, dubbelklik vervolgens op de zwarte achtergrond, nu is het wel mogelijk om de foto op te slaan (‘Afbeelding opslaan als’). Mocht je een foto in hoge resolutie willen ontvangen dan kunnen wij deze beschikbaar stellen door deze op te vragen bij het secretariaat@korpsmariniers-wjb.nl