Prachtig 25 jarig jubileum Spiekerman van Weezelenburg Trofee op de Hilversumsche

By 19 juni 2018Nieuws

Op 11 juni jl. werd onder stralende omstandigheden de 25e Spiekerman van Weezelenburg Trofee gespeeld op de uitdagende Hilversumsche Golfbaan. Onder de inspirerende leiding van generaal Roy Spiekerman en caddiemaster Ed Wahlpoel werd vanaf 11.00u door 40 enthousiaste Wjb’ers afgeslagen op hole 1 waarna men 4,5 uur later elkaar weer terugzag in het clubhuis en met name op het terras waar onder het genot van bier en bitterballen de beleefde avonturen werden uitgewisseld. Volgens die verhalen was het spelpeil hoog hoewel sommigen vooral in het zijterrein verbleven en voortdurend ovtk uit dat zijterrein. Duikboten zijn niet gesignaleerd.

De dag werd afgesloten met een heerlijke blauwe hap en tijdens het diner werden de prijzen, op zijn geheel eigen wijze, uitgereikt door de generaal. 25 Jaar is een prachtige mijlpaal en daarbij past hulde voor de organisatoren. Uiteraard Roy Spiekerman van Weezelenburg, maar ook Ron Goossens, Ed Wahplpoel en het team van de Hilversumsche Golfclub: De catering, greenkeepers en caddiemasters waar de rode bies goed vertegenwoordigd is. Namens de WJB werden bekers, medailles en gravures uitgereikt.

De prijzen de wedstrijd werden verdeeld onder de 40 deelnemers met als hoofdprijs natuurlijk de befaamde laars. Een woord van dank ook voor ARO 25 en met name Paul Kats voor het regelen van de jubileum naamtags die een sieraad zijn op de golftas, de penningmeester van de WJB voor de golfballen en de heer G. Even voor zijn ruimhartigheid tijdens de borrel.

40 spelers is een record waarbij 12 leden teleurgesteld moesten worden omdat de boot vol was. Op naar de 26e editie in 2019 op de Hilversumsche. Namens de WJB dank ik het bestuur van de Hilversumsche voor de gastvrijheid.

Winnaars:

Teamprijs Potom79:

Ernst Advocaat, Hans de Cler, Manus Loggere, Dries van der Vossen 74 punten

Individueel:

1e Ernst Advocaat 40 punten Hcp 13.4

2e Dries van der Vossen  34 punten Hcp 18.4

3e Martijn van der Lande 33 punten  Hcp 3.6