Spiekerman van Weezelenburg Golf Trofee groot succes

By 2 juli 2017Nieuws

Op maandag 19 juni werd voor de 24e keer de De Spiekerman van Weezelenburg Golf Trofee gehouden op de Hilversumsche Golfclub. Hét Golftoernooi voor oud- en actiefdienende officiëren der Mariniers. Net als vorig jaar hadden we een prachtige zonovergoten dag uitgekozen.

Zo’n 38 deelnemers hadden zich opgegeven bij Ron Goossens die deze dag net als voorgaande jaren had georganiseerd, en met succes! Het was weer een zeer geslaagde dag.

Na afloop werd de dorst gelest met een borrel/bitterballen en natuurlijk was er de traditionele ‘blauwe hap’. De uitreiking van de bekende trofee van de Golfdag werd gedaan door Generaal Roy Spiekerman van Weezelburg. Hij  reikte hoogstpersoonlijk de zeer geliefde Spiekerman van Weezelenburg trofee uit aan de winnaar Hans Eenhoorn. Hans heeft toegezegd de trofee op zijn schoorsteenmantel te zullen plaatsen.

Wij danken de Hilversumsche Golfclub voor de gelegenheid en gastvrijheid om op hun prachtige baan te mogen spelen.