Uiteten Stefan Mastenbroek

By 26 januari 2024Nieuws

Het WJB bestuur en de VKT-commissie hebben in Amsterdam afscheid genomen van Stefan Mastenbroek.

 

Tijdens de jaarvergadering in november 2023 werd hij al in het zonnetje gezet en kreeg hij de erkenning ‘Lid van Verdienste’ voor zijn jarenlange inzet als bestuurslid sinds 2014! Deze week was een informeel samenzijn, ‘het uiteten’ met het bestuur en de VKT-commissie leden in Amsterdam.  Nogmaals hebben wij hem bedankt voor zijn inbreng, inzet, kunde en oprechtheid tijdens de bestuursvergaderingen en meetings. Uiteraard vergeten wij niet het succes van het Symposium in 2015 over leiderschap op de Erasmus Universiteit in Rotterdam ter gelegenheid van het 350-jarig bestaan van het Korps Mariniers. Ook daar had Stefan een groot aandeel in het uiteindelijke succes van die dag.

Tevens werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt nieuwe VKT -commissieleden te introduceren en de opvolger van Stefan, Pascal Brinkman alvast kennis te laten maken met diverse bestuurs- en commissieleden. Fons, onze voorzitter, is met ingang van heden teruggetreden als voorzitter van de VKT-commissie en draagt het stokje over aan Hans Renssen die de taak vol enthousiasme op zich heeft genomen. Met het oog op de lustrum viering in 2025 worden nu bestuur en commissie ‘opgetopt’ om te gaan doen.