Commando-overdracht van 1 MCG, LTKOLMARNS Rellum aan LTKOLMARNS Odding

By 18 januari 2024Nieuws

Op donderdag 18 januari heeft WJB lid luitenant-kolonel der mariniers Geoffrey Rellum het commando overgedragen van het 1 Marine Combat Group (1MCG) aan een ander lid van de WJB, luitenant-kolonel der mariniers Bert Odding.

    

De commando-overdracht vond plaats in de Van Braam Houckgeestkazerne in Doorn. Geoffrey Rellum is de afgelopen periode met 1 MCG  ondermeer in Soedan en Cyprus ingezet. Zijn eenheden zijn verder actief in Bosnië en vele andere gebiedsdelen in de hele wereld. Rellum gaf aan trots te zijn op zijn eenheid, 1 MCG en dat het hem pijn in het hart doet hen los te laten. Hij had er alle vertrouwen in dat zijn opvolger, de juiste man op de juiste plek is en hij met een gerust gevoel de eenheid over kon dragen.

Onze voorzitter Fons Scheltema was aanwezig om Bert Odding namens het bestuur van harte te feliciteren met het commando.

Namens alle leden en het voltallige bestuur van de WJB, well done Geoffrey en gefeliciteerd Bert! Beiden wensen wij veel succes toe!