Commando-overdracht CKM BRIGGENMARNS Hut aan BRIGGENMARNS Moerman

By 11 oktober 2023Nieuws

Vanaf vandaag heeft het Korps Mariniers een nieuwe Commandant! Van harte gefeliciteerd CKM BRIGGENMARNS Ivo Moerman.

Vandaag, woensdag 11 oktober heeft de commando-overdracht plaats gevonden op de Van Ghentkazerne in Rotterdam. Brigade-generaal der mariniers Jan Hut droeg het commando over aan brigade-generaal der mariniers Ivo Moerman.

Voor het eerst liepen zo’n 50 leden van de mariniers associatie mee in het defilé onder leiding van WJB vice-voorzitter KOLMARNS b.d. Bert Aben, die expert is op het gebied van ceremonieel. Een mooie ervaring voor deze leden. Het was namelijk op uitdrukkelijk verzoek van CKM om zoveel mogelijk verschillende entiteiten van de associatie zichtbaar aanwezig te laten zijn en deel te laten nemen aan het defilé. En dat is gelukt!

Mede namens alle leden feliciteert het bestuur van de Vereniging van Officieren der mariniers, Willem Joseph baron van Ghent, onze nieuwe Commandant brigade-generaal Ivo Moerman met zijn aanstelling en danken brigade–generaal Jan Hut voor zijn inzet en al het goede werk.