Honderden mariniers aanwezig op Mariniersdag 2023

By 12 juni 2023Nieuws

Afgelopen zaterdag was een afvaardiging van de WJB op de Mariniersdag 2023 aanwezig. Op een prachtige zomerse dag werden op de bakermat vele honderden oud-mariniers en hun familie verenigd met hun buddies. Het Contact Oud Mariniers heeft een hele mooie dag georganiseerd, waarbij alle ruimte was voor ontmoeting, oude verhalen en netwerken.

 

Op het netwerkplein waren diverse stands van aan mariniers gelieerde verenigingen en instanties. Daarnaast bestond alle ruimte voor sportieve activiteiten en de mogelijkheid voor een vaartocht met een landingsvaartuig op de Maas. In de WJB-stand zorgden Jim, Henk, Frank en Mark voor bekendheid van onze officiersvereniging en zagen ze veel leden langskomen. Mooi die verbondenheid en betrokkenheid! Dank aan de organisatie, de staf van de Van Ghentkazerne en aan alle bezoekers!

Tot volgend jaar of bij één van onze WJB-events!