‘Enorm trots!’ Nieuwe lichting EVO 22-3 beëdigd in de Van Ghentkazerne

By 15 mei 2023Nieuws

Vrijdag 12 mei is een nieuwe groep mariniers beëdigd in de Van Ghentkazerne in Rotterdam. Blok EVO 22-03 legde de eed af in het bijzijn van vrienden en familieleden.

Voor alle aanwezigen een geweldige gebeurtenis om hun zoon, kleinzoon, partner of goede vriend te zien stralen van trots bij dit belangrijke moment. Mariniers van blok 22-03, namens de het bestuur en alle leden, van harte gefeliciteerd met jullie beëdiging. Welkom bij ons Korps. Verbondenheid, Kracht en Toewijding. Nu, in het verleden en in de toekomst! Veel succes in jullie loopbaan.

De volgende binnenkomst is op 14 juli voor FINEX 22-4, gevolgd door de beëdiging op 21 juli. Op 6 oktober is de binnenkomst van het eerste blok van 2023 (23-1) en zullen dan beëdigd worden op 20 oktober. Wij wensen hen alvast veel succes toe! Wil je zo’n moment zelf nog eens meemaken? Dat kan! Geef je op bij het secretariaat@korpsmariniers-wjb.nl. Bij iedere binnenkomst of beëdiging mogen wij met de WJB met 5 leden aanwezig zijn.