Dit doet ons Korps Mariniers voor Oekraïne

By 6 april 2023Nieuws

Tijdens Operatie Interflex in het Verenigd Koninkrijk trainen onze mariniers, Oekraïners om te vechten in en voor hun land tegen de Russische agressor. WJB lid MAJMARNS Koen, voormalig lid van onze VKT-commissie, en Marinier Oscar worden tijdens deze operatie gevolgd.

Train as you fight. Mariniers van het 22 Raiding Squadron trainen Oekraïense soldaten tijdens Operatie Interflex. Majoor der Mariniers Koen (commandant 22 Raiding Squadron) ligt toe hoe de oefeningen en trainingen in verstedelijkt gebied verlopen. Koen heeft zich de afgelopen jaren ondermeer voor het Marine Corps Summer Ball binnen de vereniging ingezet.

Tijdens Operatie Interflex in het Verenigd Koninkrijk trainen onze mariniers Oekraïners om te vechten in en voor hun land tegen de Russische agressor. We volgen marinier Oscar tijdens deze operatie.