Vruchtbare ‘Poten op tafel’ sessie in het Mariniersmuseum

By 21 januari 2023Nieuws

Op vrijdag 20 januari kwam het nieuwe bestuur en de VKT commissie in de middag samen in het Mariniersmuseum om de plannen voor 2023 en als stip aan de horizon, het symposium 2025 in de stijgers te zetten. De eerste ‘Poten op tafel’ sessie werd in de avond afgesloten met het uiteten van de oud-voorzitter Dries van der Vossen en de oud vicevoorzitter Rob IJsseldijk.

Met 13 man sterk is er tijdens de sessie een uitstekende basis gelegd voor het komende jaar en voor de toekomst van de WJB. Tijdens de sessie werd uiteraard de missie van de WJB, het verbinden van officieren en oud-officieren van het Korps Mariniers met elkaar en met de maatschappij als leidraad gebruikt.

   

We kijken uit naar een mooi verenigingsjaar om onze leden weer te kunnen ontmoeten op een van de VKT Meetings waar voor ieder wat wils zal zijn, door het hele land. Reünies, inspirerende activiteiten waar we verhalen delen, kennis en ervaringen uitwisselen én de onmisbare schakel in het netwerk van het Korps Mariniers. Tijdens de Spring borrel (een nieuwe activiteit waar alle leden van harte welkom zullen zijn en die georganiseerd gaat worden op een mooie centrale locatie, datum en locatie volgen) zullen de plannen nader toegelicht worden! We hebben er zin in.

Na afloop werden in het naastgelegen Restaurant 1898 oud-voorzitter Dries van der Vossen en oud vicevoorzitter Rob IJsseldijk uit gegeten.

Het was een mooie poten op tafel sessie! Wij danken het Mariniers Museum voor hun gastvrijheid.