Commando-overdracht aan LTKOLMARNS Stefan Mastenbroek

By 8 september 2022Nieuws

Op donderdag 8 september heeft WJB bestuurslid luitenant-kolonel der mariniers Stefan Mastenbroek het commando overgenomen van het Mariniers Opleidingscentrum in de Van Ghent kazerne in Rotterdam, de bakermat van het Korps. Een plek (zowel de van Ghent als de stoel die hij gaat bezetten) die bij hem past als een maatpak!

Het commando werd overgedragen door waarnemend commandant majoor der mariniers Pascal Brinkman MSc die op een voortreffelijke wijze het tijdelijke commando na het tragische wegvallen van Christ van Dinteren, op zich had genomen. Onze voorzitter Dries van der Vossen was aanwezig om Stefan namens het bestuur en de leden van harte te feliciteren met het commando!

Een indrukwekkende en ook emotioneel moment en gebeurtenis. Tijdens de plechtigheid werd de voorganger van Stefan, Christ van Dinteren op gepaste wijze geƫerd met zijn favoriete glas port!

Stefan, je bent een waardig opvolger van Christ. Veel succes. En Pascal well done.