29e editie SvW Golftrofee op Hilversumsche

By 23 juni 2022Nieuws

Maandag 13 juni verzamelden zich 32 WJB leden voor de 29e editie van de beroemde Spiekerman van Weezelenburg trofee op de Hilversumsche Golfclub. Onder perfecte weersomstandigheden op een schitterende baan sloeg de naamgever om 11.00 uur af als eerste van de deelnemers om samen met zijn flightgenoten een mooi rondje over de 18 holes te lopen. Goed om te zien dat ook deze editie weer volgeboekt was en iedereen een geweldige dag had.

In de goede marinierstraditie waren een aantal spelers vaak in het zijterrein te vinden, duikboten zijn dit jaar niet opgepikt op sonar of radar. Zoals gebruikelijk vond iedereen elkaar terug op het zonovergoten terras waar menig verhaal werd aangesterkt met bruin fruit, rooie Annie’s en gele Peters. De traditionele blauwe hap werd ook dit jaar weer geserveerd door het team van de Hilversumsche vooraf gegaan door de prijsuitreiking door de naamgever. Gezien de hoeveelheid prijzen voor neary, leary, longest drive, de teamprijs kwam de generaal handen tekort waarna last but not least de trotse winnaar Evert Jan van Broekhuizen voor de 2e keer, na 2002,  de trofee mee naar huis mocht nemen.

Het bleef nog lang onrustig in het clubhuis waar om 22.00 uur de laatste sloep naar de wal vertrok.

  
Foto links: Winnaar 2022 – Evert Jan van Broekhuizen. Vlnr. Ed Waelpoel, Evert Jan en Roy Spiekerman van Weezelenburg
Foto rechts: gezelligheid na afloop in het clubhuis

Graag wil ik Ed Waelpoel en het secretariaat bedanken voor de organisatie en het bestuur van de Hilversumsche voor het openstellen van de baan. Ook Ruud Hendriks weer bedankt voor het maken van de video waarop we goed onze slag kunnen bekijken! Wil je de lange video versie ontvangen per mail om te downloaden? Mail naar secretariaat@korpsmariniers-wjb.nl.

We kijken uit naar de 30e jubileum editie in 2023.

Dries van der Vossen

Een mooie videocompilatie van deze perfecte golfdag!

Met dank aan Ruud Hendriks voor het camerawerk en montage van deze video. Wil je de lange versie ontvangen om op te slaan op je computer? Mail dan secretariaat@korpsmariniers-wjb.nl en je krijgt een We transfer link.