Servicepunt Mariniersassociatie

By 10 december 2021Nieuws

Op korte termijn opent het servicepunt van de Mariniersassociatie.

Het servicepunt is het aanspreekpunt voor alle mariniers en mariniersorganisaties. Je kunt hier terecht voor meldingen, klachten, oproepen en vragen. Het is de bedoeling dat binnen 10 minuten een antwoord volgt óf dat er wordt doorverwezen naar de juiste instantie.

De Mariniersassociatie is een samenwerkingsverband van organisaties die gerelateerd zijn aan het Korps Mariniers, zoals o.a. de WJB.

Locatie
Het servicepunt wordt gehuisvest op de VGKAZ in Rotterdam in de “De Ruyterzaal”. Het servicepunt is vooralsnog 5 dagen per week van 9.00 tot 12.00 uur geopend. Daarnaast is het servicepunt per e-mail, servicepunt@nlmariniersassociatie.nl en ook telefonisch bereikbaar, 088 9563906.