Prachtig samengevat videoverslag Battlefield Tour Rotterdam

By 2 augustus 2021Nieuws

Tijdens de Battlefield Tour Rotterdam op 29 juni is wederom gefilmd door onze ‘huis cameraman’ Ruud Hendriks van ARO 19. Fijn om zo’n interessante dag nog eens terug te kunnen kijken voor zowel de deelnemers van deze dag of voor diegene die deze Battlefield Tour (de foto’s) hebben moeten missen. Absoluut de moeite waard om te kijken. Klik op onderstaande video om deze te bekijken.

De WJB organiseert regelmatig Battlefield Tours waaraan je kunt deelnemen, hou de website of nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe events. Vooralsnog staat op 14 oktober de Sunset March gepland, zet deze datum alvast in je agenda. Niet alleen ontzettend interessant, maar ook erg leuk om elkaar weer eens te zien en te spreken.


Met dank aan Ruud Hendriks, ELNTMARNS KMR bd, ARO 19 voor het filmen en monteren.