Intekening voor het boek “Mariniers sinds 1665”

By 25 november 2020Boekentips, Nieuws

Mariniers sinds 1665. Mariniers trekken nooit terug, zij retireren. Soms gaan zij iets achterwaarts om te hergroeperen maar dan gaan zij weer voorwaarts. Na aanvankelijk een mislukte poging, proberen ze het nu nog eens.

Schrijver/initiatiefnemer van het boek, Johan Mac Mootry, sr. zou graag het boek ‘Mariniers sinds 1665’ willen uitbrengen. Maar om het boek ‘Mariniers sinds 1665’ in productie te laten nemen bij de uitgeverij zijn er voldoende intekeningen nodig, namelijk minimaal 3500 inschrijvingen. Als dit niet wordt gehaald zal helaas het boek niet gedrukt gaan worden. Daarom is uw hulp nodig als u geïnteresseerd bent in dit boek.

Doel is productiekosten te genereren om het boek “Mariniers sinds 1665” te kunnen uitgeven. Het uitgeven van “Mariniers sinds 1665” heeft geen financieel gewin als oogmerk, maar is bedoeld als hommage aan alle Mariniers, aan hen die het Korps Mariniers hebben “uitgebouwd” tot wat het was en is.

“Mariniers sinds 1665” 
Plusminus 400 pagina’s tekst, foto’s en illustraties, velen in kleur.
Action Packed
Prijs per exemplaar € 55,-
Full color
Formaat A4
(Foto’s werden gemaakt met een AGFA CLACK in diverse dampige jungles, QPO, zij moeten worden bijgewerkt vandaar de vrij hoge prijs per exemplaar)

U kunt intekenen als volgt:
Zodra de uitgever voldoende intekeningen heeft, zal het boek gedrukt gaan worden. Behaalt het boek te weinig intekeningen, dan gaat het niet door.
Intekeningen kunnen rechtstreeks naar het hieronder volgende adres:
Uitgeverij JILSTER
t.a.v. de heer Marc Hoogvliet
Creatief Directeur
Rouwkooplaan 5
2251 AP Voorschoten
E-mail: ​marc.hoogvliet@jilster.nl

 “Opdat wij niet vergeten” een naslagwerk over onze Mariniers, geïllustreerd met waargebeurde op foto vastgelegde feiten en gevechtssituaties. Verhalen die voortvloeien uit eigen ervaring dienend onder de wapenen tijdens de oorlogsjaren en kort daarna in onze overzeese koloniën. Op dat wij niet vergeten, het Korps wordt een leven lang meegedragen, niet alleen je eigen ervaring, maar ook de belasting voor het thuisfront speelt hierin een rol.
Als 85 jarige werd het tijd deze boodschap over te dragen aan de nieuwe generatie, waarbij dit werk mag dienen als ondersteuning voor de komende generaties, opgeleid in een andere wereld onder andere omstandigheden, maar voort bordurend op een eeuwenoude traditie.
Johan Mac Mootry, sr.