Wie heeft 27e Schuttersputter gewonnen?

By 27 september 2020Nieuws

Op 17 september werd op GC De Hoge Kleij voor de 27e keer de golfwedstrijd om de Schuttersputter gespeeld. Deze oudste van alle mariniersrondjes werd gespeeld met prima golfweer op een prachtige baan door twintig oud-officieren der mariniers, van wie Rudi Houwert de Schuttersputter voor een jaar mee naar huis mocht nemen.

Links Rudi Houwert, de winnaar, samen met Juus Halsema, de organisator

 

Om herhaling van de grap van Grapperhaus te voorkomen werd voor de groepsfoto door een ieder een mondkapje gedragen.

Op de foto zittend v.l.n.r. Geert Weenink, Nanno Nommensen, Charles Receveur, Juus Halsema (organisator van de Schuttersputter), Roy Spiekerman van Weezelenburg en Jop Boom (de oudste deelnemer, 93 jaar).

Staand v.l.n.r. Jos Coumans, Victor van Suchtelen, Bob van Lierop, Enno Osinga, Ilay Ferrier (RM), Axel van Willigenburg, Martijn van der Lande (met de vorig jaar door hem gewonnen Schuttersputter), Dick Bosch, Paul Cats, Willem Bergsma, Rob Zuiderwijk, Daan de Iongh, Jim Grippeling en Rudi Houwert (winnaar in 2020).