Stralende zon, enthousiaste WJB leden en 1,5 meter afstand tijdens SvW Golftoernooi

By 11 juni 2020Nieuws

Verslag 27e wedstrijd om Spiekerman van Weezelenburg trofee 8 juni 2020

Op een golfbaan van 75 hectare 1,5 meter afstand houden is niet zo’n groot probleem waardoor 31 enthousiaste leden van onze vereniging, inclusief een flight actief dienende officieren, afgelopen maandag de driver uit de tas konden halen om af te slaan op de prachtige Hilversumsche golfclub. Mooi dat dit event doorging in een lustrumjaar waar een volle WJB kalender met activiteiten tot nu toe gedecimeerd werd door C-19.

We zijn het bestuur van de Hilversumsche zeer erkentelijk dat we in de gelegenheid werden gesteld om de 27e editie te spelen omdat de baan na een maandenlange sluiting weer een week open was alleen voor leden.

Het werd een prachtige wedstrijd onder een stralende zon op een baan die ondanks de droogte zeer goed bespeelbaar was. Zoals altijd een aantal deelnemers die langdurig in het zijterrein verbleven en er werd een enkele duikboot gesignaleerd. Na afloop bier en bitterballen en bijpraten op het terras waarbij de dag werd afgesloten met een heerlijke blauwe hap.

De prijsuitreiking door Roy Spiekerman van Weezelenburg was zoals gebruikelijk bijzonder vermakelijk met dit keer onderricht in de Nederlandse taal. De laars werd gewonnen door Nanno Nommensen met Denis Maessen en Pieter van der Staay op de 2e en 3e plaats. De teamprijs werd mee naar huis genomen door Rob Zuiderwijk, Charles Receveur en Axel van Willigenburg. In de categorie leary, neary en longest drive gingen Jos Coumans, Carel Neuberg en Pieter van der Staay er met de prijzen vandoor. De aanmoedingsprijs was voor Geert Weenink.

Ed en Cyrille bedankt voor de organisatie en tot volgend jaar!