Binnenkomst POTOM 2018/2019

By 10 juli 2019Nieuws

Vrijdag 5 juli was het bestuur van de WJB te gast bij de Baret- en Certificaatuitreiking van POTOM 18/19. Ditmaal vond de baretuitreiking plaats op het Gelderse Plein, achter het Mariniers Museum. In totaal haalden 19 man de eindstreep van de 9 maanden durende POTOM (Praktische Opleiding tot Officier der Mariniers).

Tijdens de aansluitende Certificaatuitreiking die werd gehouden op de Van Ghent Kazerne in Rotterdam kregen de cursisten het POTOM certificaat uitgereikt van KOLMARNS Ten Hove. Tevens werden de prijzen voor Most Supportive, Physically strongest en Best Man POTOM uitgereikt.

Mede namens haar leden wenst het bestuur van de WJB de toekomstige officieren succes bij hun studie op het KIM en plaatsing in Doorn!

Aankomst via de Willemsbrug

Baretuitreiking

Certificaat uitreiking

Foto’s met dank aan: Cees Baardman┬á