31e SvW Golftrofee geslaagd voor amfibisch getrainde zeesoldaten

By 9 juni 2024Nieuws

Op maandag 3 juni 2024 werd onder ideale weersomstandigheden door 32 officieren der mariniers op de prachtige Hilversumsche golfbaan gestreden om de felbegeerde Spiekerman van Weezelenburg Golftrofee. Inmiddels de 31e editie van deze mooie traditie!

        

Door de hevige regenval van de afgelopen dagen stonden grote delen van de baan onder water, hetgeen gevolg had voor het gebruik van de handicarts. Hiervan kon alleen op de eerste negen holes gebruik gemaakt worden. Helaas hebben daardoor een aantal deelnemers af moeten zeggen, hetgeen wat gepuzzel voor de indeling van de flights tot gevolg had. Het amfibische karakter van de baan leverde voor de meeste deelnemers geen problemen op, sterker nog, het was op het lijf geschreven van onze amfibisch getrainde zeesoldaten.
De dag werd afgesloten met sterke verhalen die ieder jaar sterker worden en een voortreffelijke traditionele blauwe hap.

Wedstrijduitslag:

INDIVIDUEEL:
Winnaar: Jim Grippeling, 37 stableford punten
Tweede: Dick Bosch, 36 stableford punten
Derde: Jules Oscar Kollman, 34 Stableford punten

TEAMPRIJS:
Pieter Bartels, Jules Oscar Kollman, Maurits Holle: 76 punten

SPECIALS:
Longest Drive hole 13: Jules Oscar Kollman
Leary hole 2: Willem Jan Hemmes
Leary hotel 8: Freek Swart
Neary hole 14: Edwin Klaver

En met dank aan Ruud Hendriks voor het monteren van de video.