Op naar een mooi 2024!

By 8 januari 2024Nieuws

De Vereniging van Officieren der Mariniers “Willem Joseph Baron van Ghent”  wenst al haar leden en hen die onze ‘club’ een warm hart toedragen, een geweldig mooi 2024 toe. Met veel kansen en nieuwe uitdagingen. En vooral met veel plezier en passie in goede gezondheid.

2023 was een mooi WJB-jaar. Groei in ledenaantal, mooie VKT-meetings, het Marine Corps Summer Ball en uiteraard de mooie jaardag. Het is altijd lastig om zo’n mooi jaar weer te gaan verbeteren. We gaan daar uiteraard wel voor.

Graag dank ik ons bestuur, Bert Aben, Frank Pieterse, Job Holwerda, Edwin Mutsaars, Stefan Mastenbroek en Piet Kruithof voor hun inzet in 2023. En uiteraard ook, voor de vele georganiseerde succesvolle events in 2023, heel veel dank aan de VKT- commissie en ons secretariaat: Hans Renssen, Alex Keil, Heinric van Vlokhoven, Henk van der Meer, Laurens van der Burgh, Laurens van der Voort, Mark Brouwer, Matthias Spaans en Cyrille Timmerman.

Onze vereniging heeft haar kracht wederom laten zien en heeft de Verbondenheid met elkaar én het Korps weten te benadrukken en te versterken.

Fons Scheltema
voorzitter