Associatie neemt deel aan vooroefening commando-overdracht

By 10 oktober 2023Nieuws

Vandaag hebben leden van de mariniers associatie alvast voorgeoefend voor de commando-overdracht van morgen 11 oktober. De hele Van Ghentkazerne is volop in voorbereiding voor deze grote dag waarbij brigade-generaal der mariniers Ivo Moerman het vaandel overneemt van brigade-generaal der mariniers Jan Hut.

 

Dit jaar lopen zo’n 50 leden van de mariniers associatie mee in het defilé. Het is op uitdrukkelijk verzoek van CKM om zoveel mogelijk verschillende entiteiten van de associatie zichtbaar aanwezig te laten zijn en deel te laten nemen aan het defilé. Een geweldige kans en mogelijkheid om te laten zien wat het Korps (actief- en oud-mariniers) allemaal in huis heeft. De associatie neemt deel aan het defilé onder leiding van WJB vice-voorzitter KOLMARNS b.d. Bert Aben, die expert is op het gebied van ceremonieel.

Aan alle deelnemers morgen: ‘Wij wensen jullie morgen veel succes en plezier toe bij de deelname aan dit bijzondere moment”.