Oud-commandant, brigadegeneraal der mariniers Jeff Mac Mootry neemt afscheid

By 23 juni 2023Nieuws

Donderdag 22 juni 2023 vond de afscheidsreceptie plaats in de Van Braam Houckgeestkazerne in Doorn van de oud-commandant Korps Mariniers, brigadegeneraal der mariniers, en uiteraard WJB lid, Jeff Mac Mootry.

Mac Mootry gaat met FLO, Functioneel Leeftijdsontslag, of wel ‘met pensioen’. Jeff Mac Mootry zat vanaf 1985 bij ‘de baas’ en heeft veel en uitstekend werk op verschillende locaties (QPO!) en functies verricht. Natuurlijk passeerden in het bijzijn van familie en vrienden, collega’s (oa CKM brigadegeneraal Jan Hut en Krijgsmacht Adjudant Rob van Haastrecht) en aanverwanten, diverse mooie verhalen de revue van zijn diensttijd in de persoonlijke en toch ook emotionele speeches. Veel van de genodigden hielden het niet droog, inclusief onze voorzitter  

Fons Scheltema – voorzitter WJB: “Dank Jeff voor al jouw inspanningen. Het was me een waar genoegen om met jou ’te dienen’ als mens en als marinier.  Namens de gehele vereniging / club wens ik jou heel veel geluk en een mooie tijd toe samen met Jacqueline en jouw meiden. We zien je graag weer op een van onze VKT meetings verschijnen als BRIGGENMARNS b.d., maar bovenal als mooi mens, Jeff Mac Mootry.”