Record van 38 krijgers in het verzamelgebied SvW Trofee

By 20 juni 2023Nieuws

Op 5 juni tussen 09.00 en 10.00 kwam een record aantal van 38 krijgers onder ideale weer – en terreinomstandigheden aan in het verzamelgebied om zich na een laatste bevoorrading in de vorm van koffie/ appeltaart voor de 30ste keer voor te bereiden op de aanval op 18 vijandige doelen. Na een gedetailleerde beoordeling van de toestand werd met de juiste mindset om exact 11.00 de startlijn overschreden door de naamgever van de SvW Trofee vergezeld door twee andere krijgers van de eerste aanvalsploeg.

 

De rest van de troepen volgden op gepaste afstand met tussenpozen van 10 min. De schoten die in het zijterrein belandden resulteerden voor sommigen in enige vertraging van de aanval. Ook was het hier en daar noodzakelijk om nieuwe munitie aan te spreken. Bovendien werden enkele doelen behoorlijk beschermd door vijandige bunkers. Na een hevige strijd van 4 uren, voor sommigen iets langer waren alle doelen veroverd en kon er in het verzamelgebied worden geconsolideerd, slachtoffers geteld en wonden gelikt onder genot van de verstrekte gevechtsrantsoenen.

Tijdens dit aangenaam verpozen werd de OBL tevens Voorzitter van de Hilversumsche Golfclub door de naamgever van de SvW Trofee bedankt voor 23 jaar gastvrijheid en de hoop uitgesproken dat dit tot in lengte van dagen mag duren.

De geslaagde dag van de aanval werd afgerond met de prijsuitreiking en de traditionele blauwe hap waarna een ieder zich tevreden naar zijn thuisbasis begaf. Hieronder de wedstrijduitslag. En met dank aan Ruud Hendriks voor het monteren van de video.

Wedstrijduitslag:
INDIVIDUEEL:
1. Joep Rozendal 37 stb.
2. Dick Bosch 36 stb.
3. Erik Blommestijn 35 stb.

TEAMPRIJS :
Dries van der Vossen, Ronald Winckel, Roy Spiekerman van Weezelenburg 76 pnt.

SPECIALS:
Longest Drive : Pieter van der Staay
Leary hole 2 : Ronald Zweserijn
Neary hole 8 : Pieter van der Staay
Neary hole 14 : Martijn van der Lande