Voorzitter bezoekt leden in ‘het veld’

By 15 februari 2023Nieuws

Onze voorzitter, Fons Scheltema, bezocht de afgelopen dagen onze leden in het noorden van Noorwegen. De eenheden van het Korps Mariniers trainen  jaarlijks amfibisch onder arctische omstandigheden. Dit doen zij schouder aan schouder met Britse en Amerikaanse mariniers. In het kader van verbondenheid was de voorzitter ter plaatse om de laatste ontwikkelingen in de wintertraining, maar ook van Force Design te aanschouwen. Dit zorgt ervoor de WJB nu en voor de toekomst van toegevoegde waarde kan blijven.

Scheltema gaf aan zeer onder de indruk te zijn van de zeer gemotiveerde mariniers die met een grote grijns op het gezicht uitleg gaven over de diverse trainingsinspanningen die zij aan het verrichten waren. ‘Professioneel, met toewijding en mariniershumor’!, aldus Scheltema die er natuurlijk niet alleen voor de officieren aanwezig was.