‘Nog niet eerder zo’n geweldige VKT Meeting meegemaakt’

By 11 november 2022Nieuws

Op donderdag 10 november was de WJB te gast bij Damen in Vlissingen met een VKT Meeting. Een uniek inkijkje bij dit mooie Nederlandse maritieme maakbedrijf in Zeeland waar de Zr.Ms. Johan de Witt voor onderhoud in het dok ligt. We waren zeer bevoorrecht om op de Zr.Ms. Johan de Witt als eerste van alle bezichtigingen / rondleidingen te mogen komen kijken naar de vorderingen van dit immense schip.

De groep van enthousiaste WJB’ers werden ontvangen in de kantine van het dok voor een presentatie door de Project leider Fer Tummers en de Public Affairs Officer Kim Pusic over Damen en vervolgens over de Johan de Witt. Na allerlei instructies te hebben gekregen, veiligheidshelmen op etc. hebben de deelnemers de vele trappen (meer dan 20!!!) van de Johan de Witt beklommen om daar een rondleiding te krijgen. Wat een unieke ervaring!

Na afloop werden de WJB’ers getrakteerd op een uitgebreide traditionele blauwe hap en een goodiebag met hierin het prachtig boek van Damen met alle gebouwde schepen.

Damen Schelde Naval Shipbuilding, héél veel dank voor deze unieke belevenis. Jullie hebben er een aantal ‘fans’ bij gekregen Deze VKT Meeting gaat absoluut de boeken in! 

               .