28e Schuttersputter – winnaar WJB lid Dick Bosch

By 19 oktober 2021Nieuws

Traditiegetrouw werd ook deze Schuttersputter weer op de golfbaan van De Hoge Kleij in Leusden gespeeld en wel op 16 september 2021. Ondanks veel afzeggingen kon, door het optrommelen van een vijftal reserves, het maximum toegestane limiet van twintig deelnemers worden gehaald met veel WJB leden. De Schuttersputter ging dit jaar naar WJB lid Dick Bosch die zijn naam mag vereeuwigen met een plaatje op de plank.

De deelnemers aan de 28e Schuttersputter. Voorste rij (zittend) v.l.n.r. Ed Waelpoel, Charles Receveur, Nanno Nommensen, Juus Halsema, Jop Boom en Roy Spiekerman van Weezelenburg. Achterste rij (staand) v.l.n.r. Ronald Zweserijn, Jos Coumans, Victor van Suchtelen, Marcel Bal, Paul Cats, Martijn van der Lande, Rudi Houwert, Dick Bosch, Jim Grippeling, Bas van Rijswijk, Tom Wesselingh, Axel van Willigenburg en Rob Zuiderwijk.

 

Winnaar Dick Bosch