Ed Waelpoel wint wisselbeker bij Spiekerman van Weezelenburg golftoernooi

By 23 juni 2021Nieuws

Op 7 juni troffen 24 leden elkaar op de Hilversumsche golfclub voor de traditionele golfwedstrijd om de Spiekerman van Weezelenburg die onder de bezielende leiding van de naamgever voor de 28e keer gespeeld werd.

Wat een geluk dat de wedstrijd uiteindelijk doorging na maandenlange onzekerheid door Covid restricties. Net als vorig jaar was de timing perfect en konden 24 gelukkigen hun tas uit het stof halen en met of zonder handicart de baan in. Een aantal waren bijgeschoold door de onderzeedienst en hebben ook het zijterrein in kaart gebracht.
Een record aantal inschrijvingen die helaas niet allemaal gehonoreerd werden door de beperking van het maximaal aantal deelnemers. Advies voor 2022: Wie het eerst komt die het eerst speelt.

Onder stralende omstandigheden werd om 12.00 uur afgeslagen door de naamgever met een streep van een drive om 18 holes later onder genot van een gele Peter, rode Annie of een koude pils met elkaar bij te praten. De dag werd afgesloten met de traditionele blauwe hap verzorgd door het team van de Hilversumsche en uiteraard de prijsuitreiking door de naamgever.
Speciale aandacht was er voor het afscheid van de Hilversumsche van Ed Waelpoel die gelukkig aangaf nog jaren betrokken te willen blijven bij de organisatie van de wedstrijd. Ook Emile en zijn team werden in het zonnetje gezet voor de jarenlange service.

Ed Waelpoel winnaar van de wisselbeker, dé Laars.

Gerard Sirks, Dick Bosch en Hank Moes teamprijs winnaars

De beroemde laars die dient als wisselbeker werd gewonnen door Ed Waelpoel met 40 punten.
En de teamprijs werd gewonnen door Gerard Sirks, Dick Bosch en Hank Moes met 84 punten.

De avond werd afgesloten met de uitreiking van de lustrumcoins aan diegene die de coin nog niet ontvangen hadden waarna om 20.00 uur de sloep naar de wal vertrok.
Dank aan het secretariaat en Ed voor de organisatie en we kijken uit naar de 29e editie in 2022 met hopelijk weer een normaal startveld.

Bekijk het videoverslag van deze prachtige dag hier!