WJB VKT Studiedag, van KIM 52 en ARO 2 tot POTOM 2017, ze waren er allemaal weer…..

By 16 november 2019Nieuws

Het is elk jaar een traditie om de aanwezigen even ‘op de kiek’ te zetten. De WJB leden geven hier maar wat graag gehoor aan om zich te laten vereeuwigen. Het leverde dan ook een erg mooi plaatje op in de recent gerenoveerde ‘shiny’ kantine van de VBHKAZ in Doorn.

Het was een waar genoegen, allen weer te mogen ontvangen en het jaarlijks terugkerende event in combinatie met de ALV te organiseren. Uiteraard bedanken wij de kazerne commandant Van den Burgt voor zijn gastvrijheid, de fotograaf MARN Menno Tames, de manschappen van de VBHKAZ die een dagje hun kantine wilde afstaan en allen die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. We merken overduidelijk dat de behoefte blijft bestaan om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te leren van elkaar. Volgend jaar is het een lustrumjaar. 355 jaar Korps Mariniers en 55 jaar WJB. Er zijn al mooie plannen gemaakt door VKT-commissie in samenspraak met de Korpsleiding om er weer iets geweldigs van te gaan maken met uiteraard als hoogtepunt het symposium op 10 december 2020 en het defil├ę op de Coolsingel in Rotterdam.

Houdt voor de laatste updates vooral onze website in de gaten.

Tot spoedig ziens! #QPO