Ben jij dit jaar ook aanwezig bij het Marine Corps Summer Ball?

By 11 juli 2024Nieuws

We tellen af naar vrijdag 23 augustus, de derde editie van het Marine Corps Summer Ball. Dit jaar belooft het opnieuw een speciaal feest te worden op de majestueuze locatie aan boord van cruiseschip het ss Rotterdam. Meld je nu aan zodat we deze prachtige Korps traditie voort kunnen gaan zetten. Jullie aanmelding zien wij uiterlijk 20 juli tegemoet.

Datum: vrijdag 23 augustus
Tijd: 17.00 – 23.59
Locatie: aan boord van het ss Rotterdam
Aanmelden graag vóór 20 juli: via de aanmeldknop onderaan de pagina

Een avond vol elegantie, vermaak en kameraadschap voor alle actief dienenden, reservisten en oud-officieren der mariniers, speciaal ter ere van jullie en ons onmisbare thuisfront. Onze VERBONDENHEID onderling en met het thuisfront is van onschatbare waarde voor ons Korps, en we willen dit graag jaarlijks samen feestelijk vieren.

Wat kun je verwachten?

  • Feestelijke ontvangst met bubbles🥂! 
  • Uitgebreid walkingdiner 🍖 met culinaire hoogstandjes 🎈
  • Live muziek 🎺, dans met een spectaculaire band, entertainment
  • Prachtige fotomomenten op het iconische ss Rotterdam met schitterend uitzicht over de haven van Rotterdam
  • plus een aantal verrassingen…immers de avond moet niet té voorspelbaar zijn

De avond biedt niet alleen een kans om samen te komen en te genieten van een sfeervolle ambiance, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en oude banden te versterken. Trek je  mooiste galakleding aan en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op een unieke locatie.

CKM Ivo Moerman en de voorzitter van de WJB Fons Scheltema verwelkomen jullie graag aan boord!

Mis het feest niet en meld je aan vóór 20 juli via onderstaande button.

Wij kijken ernaar uit om samen met jullie een schitterende avond te beleven en de band tussen het thuisfront en onze mariniers verder te versterken.