Inschrijving Marine Corps Summer Ball 2024 geopend!

By 17 juni 2024Nieuws

Vrijdag 23 augustus! De derde editie van het Marine Corps Summer Ball. CKM en de voorzitter van de WJB verwelkomen u én uw partner graag aan boord van het iconische cruiseschip het ss Rotterdam.

Vanwege groot succes afgelopen jaar wordt, speciaal voor actief dienend, reservisten en oud-officieren der Mariniers én hun partners, het thuisfront, het Marine Corps Summer Ball georganiseerd. Dit jaar direct in het laatste weekend van het verlof en wel op vrijdag 23 augustus. De locatie voor dit schitterende feest is in de bakermat van het Korps, Rotterdam, op het cruiseschip het ss Rotterdam. Ons thuisfront is zeer belangrijk en daarom is deze avond ook echt voor én samen met hen. In de Grand Ballroom zullen wij weer een mooi feestje vieren! Muziek, walking-dinner, drankjes, elkaar ontmoeten en genietend van de ondergaande zon op het achterdek, zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond gaat worden. Uiteraard wordt dit jaar weer bij binnenkomst een foto van iedereen genomen ter herinnering. Mis het niet en zorg dat je er dit jaar ook (weer) bij bent!

Nieuwsgierig hoe het vorig jaar was? Klik hier voor de video.

Wie: Alle Officieren der Mariniers (ook voor niet-WJB leden)
Wat: Marine Corps Summer Ball 2024
Waar: Grand Ballroom en achterdek aan boord van het ss Rotterdam
Wanneer: vrijdag 23 augustus 2024 (17.00-23.59u)
Waarom: Verbondenheid en een kans om uw partner in het zonnetje te zetten
Kosten ticket: € 75 per persoon / € 150,- per koppel
Overnachting: Mogelijkheid om te overnachten aan boord van het ss Rotterdam – diverse hutten zijn reeds gereserveerd voor het MCSB. De kosten van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt zijn € 158,- (incl btw, excl stadsbelasting)
Georganiseerd door: Vereniging van Officieren der Mariniers Willem Joseph Baron van Ghent (WJB) in samenspraak met het Korps Mariniers

Tenue: avondbaadje voor actief dienend, en black tie voor oud-officieren en voor de dames gala of cocktailjurk. Oud-officieren die het uniform mogen dragen, moedigen wij van ganser harte uit dit ook te doen.

Wij ontvangen je graag op hét feest van het jaar! Een geweldige kans om ook ‘ons thuisfront’ te laten zien en mee te laten beleven hoe belangrijk zij zijn en wie nou ‘die collega’s/buddies’ in het veld zijn.

Meld je gelijk aan door op onderstaande aanmeldknop te klikken.