Wij zijn er klaar voor, zaterdag 8 juli het Marine Corps Summer Ball

By 7 juli 2023Nieuws

We staan in de startblokken, alles is geregeld om morgen hét feest van het jaar te vieren. We hebben er lang naar toe gewerkt. Wij kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen op het ss Rotterdam en om een fantastische avond met elkaar te beleven.

De VKT-commissie, het secretariaat en het bestuur van de WJB hebben samen met het Korps, veel werk verzet om zaterdag 8 juli, een nieuwe Korps traditie neer te zetten naast het traditionele Korpsdiner in december. Alleen nu samen met het oh zo belangrijke thuisfront dat altijd en doorlopend klaarstaat. In het kader van Verbondenheid zetten we de partners deze avond graag extra in het zonnetje.

Alle gasten zijn inmiddels geïnformeerd per mail met alle gedetailleerde informatie rondom het MCSB. Heb jij nog dringende vragen, mail deze dan naar secretariaat@korpsmariniers-wjb.nl.

Tot zaterdag 8 juli!