17 november WJB Jaardag met VKT meeting, ALV en Diner!

By 28 oktober 2022Nieuws

Donderdag 17 november in de VBHKAZ in Doorn onze WJB Jaar-/studiedag. Dit jaar bestaat de dag uit een VKT meeting, discussie behoud/werving middenkader, de ALV en het traditionele diner. Het is GEWELDIG om elkaar na 3 jaar weer fysiek te ontmoeten.

We beginnen in de ochtend met een spannende VKT meeting (toegankelijk voor WJB leden, actief dienend niet-leden en gasten) met sprekers Andy Kraag (Hoofd Dienst Landelijke Recherche (National Crime Division) en oud-officier der Mariniers) en een ‘Mystery guest’ (reeds bekend bij WJB leden). Moderator, MAJMARNS Mark Brouwer zal deze ochtend leiden en prangende vragen en discussies in goede banen leiden. In de middag wordt er een interessante discussie gevoerd over behoud en werving van het middenkader bij ons Korps met name onder Korporaals en Sergeanten, onder leiding van oud-officier der Mariniers KAPTMARNS Tim Seegers. Het zou mooi zijn als een aantal van onze leden en gasten met HR-ervaring aanwezig zijn om actief deel te nemen aan deze opbouwende discussie. Tools aanreiken waar het Korps direct mee aan de slag kan. Later in de middag houden we onze ALV (toegankelijk uitsluitend voor WJB leden), brengt het bestuur ons op de hoogte van de planning 2023 en worden we door de Korpsleiding op de hoogte gesteld over de laatste ontwikkelingen binnen het Korps. We sluiten de dag af met ons traditionele diner, de blauwe hap (uitsluitend toegankelijk voor leden tegen betaling van € 16,65, en een aantal gasten).

Je kunt je aanmelden voor de verschillende onderdelen via onderstaande aanmeldknop.

Programma:
10.00 – 12.00 uur  Ochtend programma met Andy Kraag en ‘Mystery guest’ (toegankelijk voor leden en niet leden zijnde officier)
12.00 – 13.30 uur  Lunch
13.30 – 14.30 uur  Behoud / werving, Commandant Mariniers Opleidingscentrum Overste Stefan Mastenbroek en Korps adjudant Mark Veraart (toegankelijk voor leden en niet leden)
14.30 – 15.00 uur  Break
15.00 – 16.00 uur  Algemene Leden Vergadering (uitsluitend voor leden)
16.00 – 16.45 uur  Update Korps door Kolonel der Mariniers Rob de Wit (Groeps Commandant Operationele Eenheden) en aansluitend afsluiting van het dagprogramma
17.00 – 18.00 uur  Borrel (kantine)
18.00 – 20.30 uur  Diner (cafetaria)

Zorg dat je aanmelding uiterlijk 11 november binnen is.
Heb je tussentijds vragen, mail naar secretariaat@korpsmariniers-wjb.nl

Tenue:
Bij diner, Tenue de Ville en Barathea.
Overige meetings, groen, Barathea of Tenue de Ville