Mariniersdag in Biddingshuizen 11 juni

By 10 juni 2022Nieuws


Zaterdag 11 juni is de grote Mariniersdag in Biddingshuizen! Een samenzijn van mariniers waarbij er vele activiteiten centraal staan. De WJB zal hier natuurlijk ook niet ontbreken.

WJB lid, Frank van der Werff, staat er namens de WJB om alle geïnteresseerden te vertellen over onze mooie club van actief en oud officieren der mariniers. Vrije toegang en ga zeker even langs bij Frank.

 

De Mariniersdag, een jaarlijks terugkerende activiteit, is geheel anders van opzet met een hoog reüniegehalte en met enig sportief vertier. “Diverse activiteiten, een netwerkplein waar veel leden van de associatie acte de préséance zullen geven, muzikale omlijsting, een BBQ/vette hap en om de keel te smeren diverse dranken”, aldus de organisatie. “Kortom een dag die je niet wil missen en waarbij je lekker kan bijpraten en ontmoeten”.

Aanmelden
De dag start om 10.00 uur en zal tot ongeveer 18.00 uur duren. Voor COM leden/buitengewone leden/donateurs en hun familie, kinderen en/of kleinkinderen gaat opgave via de afdelingen of identiteitsgroepen. Overige belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het Servicepunt Mariniersassociatie. Voor niet leden zijn er wel kosten aan verbonden en wel €10,00 p.p. waarvoor u een lunch, een BBQ/vette hap en consumptie krijgt.