Vrijwilliger gezocht bemanning secretariaat Associatie Korps Mariniers

By 26 juli 2021Nieuws

Voor de Associatie Korps Mariniers zijn wij onder onze WJB leden op zoek naar een Oud Officier die samen met een aantal COM leden voor 2 tot 3 ochtenden in de week het secretariaat voor de overkoepelende Associatie kan gaan bemannen.

Je gaat het WJB secretariaat zo’n 3 ochtenden per week bemannen vanuit de Van Ghentkazerne. Samen met een aantal COM leden beman je in wisseldienst het secretariaat voor de Associatie Korps Mariniers. Zie jij jezelf of in duo met een andere collega oud officier dit op vrijwillige basis doen en lijkt jou dit een leuke uitdaging? Neem dan contact op via het secretariaat@korpsmariniers-wjb.nl voor meer informatie. Belangrijk is dat je uit de regio Rotterdam komt, dit voor langere tijd wilt doen en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen ons Korps. Na ontvangst van jouw interesse wordt er contact met jou opgenomen.