We vieren vandaag 55 jaar Willem Joseph baron van Ghent en 355 jaar Korps Mariniers

By 10 december 2020Nieuws

10 December, vandaag vieren we 55 jaar Willem Joseph baron van Ghent en 355 jaar het bestaan van het Korps Mariniers. Gefeliciteerd allen!

Een jaar geleden begonnen we als bestuur samen met de VKT commissie de voorbereidingen voor een prachtig lustrumjaar ter gelegenheid van 355 jaar Korps Mariniers, 55 jaar WJB en 75 jaar vrede. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Sinds de uitbraak van Corona in maart zijn we genoodzaakt geweest 90% van al onze activiteiten af te zeggen en hebben we de plannen voor de lustrumviering doorgeschoven naar 2025.

Vanwege de lustrum viering heeft één van onze leden, Ruud van ARO klas 19 een prachtige film samengesteld over de afgelopen 5 jaar die wij graag met jullie delen. Het is een prachtig overzicht en het bekijken meer dan waard. Ruud, zeer veel dank! Een vereniging staat of valt met de toewijding en inzet van haar leden!