ALV WJB gaat digitaal

By 8 december 2020Nieuws

Vandaag hebben wij als bestuur van de WJB voor het eerst in haar bestaan de Algemene Leden Vergadering digitaal gehouden. Reden hiervoor is natuurlijk het Coronavirus en de daaruit voortvloeiende maatregelen. Helaas is het hierdoor niet mogelijk om leden uit te nodigen om fysiek deel te nemen aan de vergadering. Het is niet anders en we gaan voor betere tijden in 2021.

 

De ingelogde deelnemers werden door het voor deze digi meeting ingekrompen bestuur bijgepraat over hoe de vereniging er voor staat en wat de toekomst plannen zijn.

Mooi om te zien dat ook onze leden met de tijd mee gaan en uitstekend met Teams overweg kunnen. Het bestuur is blij om op deze manier de leden betrokken (Verbondenheid is immers een van onze Korpswaarden) te houden bij de WJB. Uiteraard hopen wij volgend jaar iedereen weer fysiek te mogen verwelkomen bij de jaarlijkse ALV/Studiedag.