Nieuws over leden: ‘Het rijke militaire leven van KOLMARNS b.d. Anton Kok’

By 13 augustus 2018Nieuws, Nieuws over leden

Al enige tijd geleden stond op de website van COM Rotterdam een mooi uitgelicht artikel over WJB-lid Anton Kok, KOLMARNS b.d.  Harry Pruijsten, de schrijver van het artikel ging in maart op bezoek bij de heer en mevrouw Kok in Doorn en kreeg een inkijkje in het rijke militaire leven van Kolonel der Mariniers b.d. Anton Kok. Omdat de heer Kok ook een gewaardeerd WJB-lid is, delen  we dit ook graag op onze website.

Op 29 december 2018 kregen wij het bericht dat KOLMARNS b.d. A.G.C. Kok is overleden op 23 december 2018. Het WJB bestuur en de leden wensen de nabestaanden van kolonel Kok veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke periode. Qua Patet Orbis.

U kunt hier het interview nog lezen op de website van COM Rotterdam.